Doneren

De website Dwang.eu en het bijbehorende OCD Netwerk is op geheel vrijwillige basis tot stand gekomen en opgebouwd. Stichting Dwangstoornis is opgericht voor fondsenwerving en subsidieaanvragen waarmee doelen zoals beschreven in het beleidsplan gerealiseerd kunnen worden. Donaties worden gebruikt voor themadagen of bijeenkomsten voor vrijwilligers, reiskostenvergoeding en overige kosten t.b.v. informatieverstrekking. We zijn blij met alle giften, groot of klein.

U kunt een donatie doen als u onze stichting een warm hart toedraagt en ons wilt steunen .

Stichting Dwangstoornis heeft als doel om naast inzicht ook meer bekendheid te geven aan dwang(gerelateerde)problematiek. Hierdoor krijgen mensen die eraan lijden en hun naasten ook meer erkenning. OCD is nog altijd een verborgen aandoening.

Volgens mij kan het, zei Menno Oosterhoff recentelijk, en hij had gelijk.
We hebben zo goed als de 100 leden gehaald. De stand is nu ( op 21 juli) 98 leden die ons een warm hart toedragen en lid geworden zijn, waarvoor hartelijk dank.

Helaas bleek het niet mogelijk voor onze stichting een aanvraag in te dienen omdat VWS maar per aandoening één subsidie verstrekt welke als is vergeven aan de ADF stichting. Samenwerking wordt derhalve geadviseerd en aangemoedigd. Samenwerking is er al en er zal nu worden gekeken/overlegd hoe we dit kunnen uitbreiden. Het lid worden á 25 euro was in eerste instantie bedoeld om deze subsidie te kunnen aanvragen ( de eis was 100 leden á 25 euro voor 1 september) maar aangezien de aanvraag nu niet kan/mag worden ingediend willen we je de kans geven om het overgemaakte lidmaatschapsgeld terug te vorderen. Je kunt dan mailen naar info@dwang.eu. Het bedrag zal dan worden teruggestort.

Wij benadrukken echter dat uw storting meer dan zeer goed gebruikt kan en zal worden ongeacht wel of geen mogelijkheid tot  subsidieaanvraag en zijn donaties nog steeds van harte welkom. Wij hopen natuurlijk dat u ons met uw lidmaatschap/donatie toch wilt steunen ook al kunnen we de aanvraag niet indienen. We gaan het uiteindelijk wel redden, de 100 leden voor 1 september!!! Dank daarvoor.

De stichting biedt namelijk veel informatie op deze website en de mogelijkheid advies te vragen aan deskundigen, patiënten en worden er nieuwsbrieven opgesteld etc. Daarnaast wordt er gestreefd naar een jaarlijkse ontmoetingsdag zoals de dag van de dwangstoornis in mei j. waar ook financiën voor nodig zijn om dit te kunnen realiseren. Dus uw lidmaatschapsdonatie wordt zeker goed gebruikt. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan en wordt gefinancierd met uitsluitend giften en donaties dus alle donaties zijn en blijven welkom.

Wil je het werk van Stichting Dwangstoornis steunen maak dan je donatie over op:

NL 72 TRIO 0391 0333 87

t.n.v. Stichting Dwangstoornis

o.v.v. donatie

of doneer via één van onderstaande mogelijkheden.

 

 

 

Doneren kan via Per donatie naar Buckaroo*
De donatiepagina
iDeal
PayPal**
MasterCard/VISA/eMaestro**
€ 0,45
€ 0,25
€ 0,25 + 2,7%
Bankoverschrijving
Sociale aandelen

* Buckaroo is de service die online donaties mogelijk maakt.
** Deze betaalmethoden worden z.s.m. geactiveerd

BANKOVERSCHRIJVING

Donaties kunnen ook rechtstreeks gedaan worden via bankrekening NL 72 TRIO 0391 0333 87 t.n.v. Stichting Dwangstoornis.

SOCIALE AANDELEN

Je kunt Stichting Dwangstoornis steunen middels het kopen van een digitaal sociaal aandeel. Stuur een mail naar wil-at-dwang.eu met het bedrag waarvoor je een aandeel wil kopen. Vervolgens kun je dat bedrag overmaken op bankrekening NL 72 TRIO 0391 0333 87 t.n.v. Stichting Dwangstoornis. Je ontvangt per mail het aandeel op naam.

Sociaal Aandeel JPEG