Welkom op Dwang.eu Forums Openbaar seksuele geaardheid

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Martijn
  Gast
  Aantal berichten: 382

  Hallo, mijn naam is Peter, ik ben 39 jaar en ik twijfel obsessief over mijn geaardheid.
  Tot nu toe heb ik alleen maar (korte) relaties met vrouwen gehad alleen heb ik soms opeens gevoelens voor een man. De eerste keer dat dat gebeurde was ongeveer 10 jaar geleden toen ik op reis was en opeens iets voor een reismetgezel(man) voelde. Destijds zat ik slecht in mijn vel en toen dit gevoel mij overkwam was ik daar wel van in de war. Daarna is dat nog een paar keer gebeurd, vaak wel telkens als ik wat wiebelig was-ik heb soms last van stemmingsklachten.
  Afgelopen jaar heb ik een burn out gehad door werk, verhuizing, verbouwing en te weinig slaap etc.
  Toen een vriend van me het had over de film call me by your name (gaat over een verliefdheid tussen 2 jongens/mannen) ging bij mij het ‘homofiele/seksuele’ deurtje weer open in mijn hoofd en ik blijf er maar over piekeren en nadenken. Ik heb hulp gezocht omdat ik helemaal niet meer sliep oa hierdoor en gebruik inmiddels medicatie waardoor mn stemming wat beter is en ik beter slaap.
  Maar de twijfel over mn geaardheid blijft. Soms denk ik’ heb ik niet altijd op het verkeerde paard gewed’? heb ik mezelf voor de gek gehouden door alleen maar met vrouwen dates te hebben?
  heb ik daarom nooit echt intieme relaties gehad?
  Van mannenseks raak ik helemaal niet opgewonden(nooit zelf gedaan overigens, maar op internet raak ik er niet opgewonden van). Een psychotherapeut waar ik kom zegt dat ik OCD heb en op deze website heb ik daar vanalles over gelezen, ook over HOCD. Nu herken ik daar zeker dingen in, maar doordat ik soms echt iets voel (een soort affectie/verliefdheid) voor een(willekeurige) man of een vriend ben ik toch bang dat ik gay ben. Klinkt misschien stom, maar ik weet niet goed hoe ik hier mee om moet gaan. Het is voor mij zo’n fundamentele zaak dat ik soms niet kan ophouden erover te piekeren
  Eigenlijk ben ik helemaal niet op zoek naar seks met een man, maar wel naar een intieme relatie met iemand, misschien is dat wel een man. Vaak heb ik in relaties met vrouwen het gevoel gehad ze niet te kunnen bieden wat ze zoeken(in mijn optiek is dat stabiliteit), en ik vind mezelf niet echt een stabiel persoon. Dus misschien vind ik dat dan wel bij een kerel?
  Nou ja misschien wel een warrig verhaal maar ik ben toch benieuwd naar reacties!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: seksuele geaardheid
Mijn informatie: