Welkom op Dwang.eu Forums Openbaar Zo angstig en depressief op dit moment over gedachtens over minderjarigen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Mark
  Gast
  Aantal berichten: 402

  Nu maak ik me druk om iets waar ik in het verleden niet zo druk om maakte en deze gedachtens en gevoelens voorbij liet gaan, maar nu opeens voel ik me walgelijk en onzeker.
  Soms zie ik (43 jaar) wel eens een minderjarige +/- 15 jaar en dan denk ik, “Zo die ziet er best seksueel aantrekkelijk uit” en ben ik altijd wel soms benieuwd in mijn hoofd of zij mij ook aantrekkelijk vindt. In het verleden maakte ik me niet zo druk om deze gedachtens of gevoelens die af en toe opkomen,en gingen ook weer voorbij. Maar nu opeens de twijfels en angst. “o, ik mag deze gevoelens of gedachtens niet hebben””O, ik ben een pedofiel”O, ik ben de enige die deze gedachtens heeft en enz….
  Natuurlijk zou ik er niks echt mee doen in de praktijk en bovendien , in het algemeen voel ik me aangetrokken op veel ouder,maar toch de twijfel of ik de enige ben en of ik mischien abnormaal ben met deze gedachtens/ gevoelens.En het gekke is dat ik in het verleden daar nou niet druk om maakte en daardoor het ook gewoon weer verdween,maar nu is dit een obsessie geworden.Ik zit op internet af te zoeken, wat nu een pedofiel is of ik kijk programma`s als undercover in nederland waar een man een afspraak maak met een minderjarige waardoor deze gevoelens van walging en angst en twijfels nog meer gevoed worden.

  Mark
  Gast
  Aantal berichten: 402

  Ben ik de enige? Voel me zo angstig hierover.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Zo angstig en depressief op dit moment over gedachtens over minderjarigen
Mijn informatie: