Helpen?

Helpen? 2017-08-26T21:16:18+00:00

Hieronder worden een aantal onderwerpen in het kort beschreven, de onderwerpen donerenvrijwilligerswerk en sprekers worden op een aparte pagina uitgelegd.

Ervaringsverhalen en deskundigenblogs vormen een belangrijk aanbod van deze website. Blogs geven inzicht, bieden herkenning en maken de persoonlijke ervaringen voor anderen invoelbaar. Ben je patiënt of naaste en heb je interesse of vragen, mail dan naar de coördinator Blogs via redactie@dwang.eu. Ook als je anoniem wil blijven of onder een pseudoniem wil schrijven, is je verhaal van harte welkom. Blogs van deskundigen en researchers zijn ook erg welkom.

Toelichting: een blog is ongeveer 600 tot 1000 woorden lang. Neem van tevoren even contact op over welk thema je wil schrijven. Nadat we je tekst hebben ontvangen, hoor je wanneer je blog ongeveer gepubliceerd kan worden. De redacteur legt eventuele tekstvoorstellen aan je voor. Je ontvangt de link zodra het gepubliceerd is.

Soms worden er voor radio, tv, kranten en tijdschriften één of meerdere mensen gezocht om hun ervaringen te vertellen. Journalisten hebben daarvoor meestal weinig tijd dus het is handig om hiervoor alvast een interne lijst op te stellen van mensen die daar graag aan meewerken.

Als je bereid bent je ervaringen te vertellen voor de media, mail dan naar info@dwang.eu. Dat geldt ook voor ouders, familieleden en deskundigen die mee willen werken.
Je kunt er ook bij vermelden aan welke soort media je wel of juist niet wil meewerken en of je anoniem wil blijven etc.

Voor bijeenkomsten van Dwang.eu en om de lotgenotengroepen van de ADF stichting te ondersteunen, vragen we hulp bij het vinden van goedkope of gratis locaties. Weet je een ruimte die voor deze doeleinden gebruikt mag worden, mail ons dan graag naast het adres ook extra gegevens zoals beschikbare data, maximaal aantal personen en eventuele kosten.