Op 12 mei 2017 was de Dag van de Dwangstoornis en we kijken terug op een zeer geslaagde dag! Het is fantastisch om van deelnemers te horen dat ze veel hebben gehad aan de kennis en ervaringen uit de lezingen, workshops en ontmoetingen.

Hieronder vind je een foto impressie en twee blogs over de dag.

Foto impressie

Klik op een foto voor een uitvergroting.

Blogs

Dag van de Dwangstoornis: een warm bad

Wil

“Nerveus en gespannen, dat waren veel mensen die naar de Dag van de Dwangstoornis wilden gaan. Met name de lotgenoten waren gespannen, sommigen waren vrijwilligers die het mede hadden georganiseerd maar de meesten waren bezoekers die na veel wikken en wegen toch de stap hadden genomen om te gaan. Zo’n dag die zo belangrijk was voor meer bekendheid geven aan OCD mocht en kon toch niet gemist worden.” Lees verder

Mijn Dag van de Dwangstoornis: eng én interessant

Madelon

“Vrijdag was ik aanwezig bij de eerste Dag van de Dwangstoornis. Er waren hulpverleners, naasten, patiënten en geïnteresseerden. Wat ik ben? Nou geïnteresseerd in ieder geval, maar ik herken me ook in de kenmerken van een dwangstoornis. Ik heb enorm zitten twijfelen over of ik me zou opgeven voor deze dag, met name omdat ik wist dat het me mentaal gezien veel ging kosten en daar zag ik tegenop.”
Lees verder